Pred mano je mezoterapija in njenih pet posegov

Po zelo dolgem iskanju sem izbrala, bo mezoterapija prvi poseg, ki ga bom preskusila za izboljšanje videza kože. Danes se mi začne prvi poseg, Nato me čakajo še štirje. Tako so mi razložili strokovnjaki, da je najbolj učinkovito. Priporoča se namreč pet do sedem posegov za optimalen rezultat, in ker vseeno nimam tako izrazitih težav bodo štirje posegi več kot dovolj.

Predvsem sem se odločila za to, da bo mezoterapija najprej preizkušena, ker je vseeno najbolj naraven poseg in ker ne želim tako začeti s prevelikimi razlikami za telo. To bi naredila čim kasneje, da vseeno ohranim bolj naraven videz sebe. Kljub temu da je postopek menda precej lahek za prenesti, me vseeno malce skrbi, kako bom prenesla vse tiste iglice. Vseeno se jih malce bojim, ker vem, da bo neprijetno. Ampak če ima mezoterapija resnično takšne rezultate, se bom potrudila, da grem skozi to. Vseeno bolje kako kakšen lifting obraza. Mislim, da tega še ne potrebujem.

Odločila sem se pa za to, ker sem videla rezultat, ki ga je naredila mezoterapija na sodelavcu. Da, sodelavcu. Kdo bi si mislil, da bom dobila lepotni nasvet od moškega. Je pa res, da je gay in da mnogo bolj skrbi zase kakor ostali moški. No, če sem iskrena, je pri nekaterih stvareh še bolj temeljit kakor jaz. Ker je kar precej starejši od mene in je imel tudi precej več gubic in povešeno kožo je bil rezultat pri njem res očiten. In ravno to me je pritegnilo. Če je on videti sedaj toliko mlajši, bom zagotovo jaz videti po posegih kot dvajsetletnica. No toliko verjetno ne, ampak sanjarim pa vseeno lahko.

Če sem iskrena komaj čakam, da bo teh pet posegov za mano in da vidim rezultate. Najbolj upam, da bom posege, ki jih zahteva mezoterapija dobro prenesla, saj bom potem morala to obnavljati na vsake pol leta.

About Author