Pisarniški stoli in iskanje izkušenj po netu, da izberem zase pravi stol

Trenutno odpiram tri pisarne in zavedam se, kako zelo bodo pisarniški stoli pomembni pri mojih novih delavcih, ker bodo na njih vsak dan sedeli več ur. To bodo računalničarji in vsi vemo, koliko časa oni presedijo in kako je pomembno kakšne stole uporabljajo. 

Eden od računalničarjev se je enkrat pošalil, da on ne gre delat nikamor prej, dokler mu ne pokažejo računalnika, da vidi kakovost ekrana in računalniški stol, na katerem bo sedel. To sem si pošteno zapomnil, tako da pisarniški stoli bodo v moji pisarnah novi in dobri, pa če tudi bom mogel jaz kot direktor imeti slab stol, ker bom seveda še najmanj sedel na njemu, ker bom hodil okoli na sestanke.

Marsikaj lahko najdemo na netu, tako sem tudi sam malo pobrskal, kakšno imajo ljudje mnenje glede, kateri pisarniški stoli so dobri in kateri ne. Moram priznati, da je glede tega kar veliko napisanega in kar hitro dobiš širšo sliko, kam se lahko obrneš. Jaz sem nato poklical podjetje, ki ti pošljejo zastopnika in tako ti on vse razloži, kako ti pisarniški stoli delujejo, kako se na njih sedi, na kaj vplivajo in kako se prilagajo posamezniku. Sam sem potreboval 4 stole in plus enega zase, kar se še nisem odločil, da bom vzel. Po vsej tej predstavitvi z zastopnikom, sva bila že na ti in se vse pogovorila. Ker sem seveda rekel, da bom zase še malo počakal, ker priznam ,da so njihovi pisarniški stoli dragi, pa vendarle bom štiri vzel, je zastopnik bil res prijazen in mi dal kar velik popust, tako da mi je sam svetoval, da bi na ta popust lahko vzel tudi sebi stol in tako poskrbel še za sovje zdravje.

Ko je rekel, kaj pa bodo delavci z direktorjem , ki ga boli križ, sem se nasmejal in tudi zase naročil enega. Posel sklenjen, jaz zadovoljen, ker so to res vrhunski pisarniški stoli in se nakup res splača.

About Author