Treking čevlji, ki so udobni za otroke

Vse več je danes superg, tako pri odraslih, kot pri otrocih. Če bi malo postali pred šolo, ko zjutraj hodijo otroci, bi videli, da so superge tiste, ki prevladajo, no tudi treking čevlji so vmes, ko nastopi jesen, vendar ne tako pogosto.

Sama dva z ženo vedno na jesen greva z celo družino v trgovino z obutvijo in vsi si privoščimo novo obutev. Ker zelo radi hodimo po hribih jih vsako leto uničimo, midva z ženo včasih ne, otroci pa sigurno, tako so jeseni na vrsti treking čevlji, za v šolo in za v hribe. Ker otrokom rastejo noge, vedno gledava tako, da kupiva številko, ki naj bi zdržala do naslednje jeseni, tako so treking čevlji kasneje v uporabi za vse naše obhojene hribe.

Sprva, ko smo bili začetniki za v hribe in smo se vedno skoraj do cilja pripeljali z avtom, ker so otroci bili še majhni, smo skoraj vsi nosili superge. Kasneje pa sva se z možem odločila za celodnevne izlete in vedela sva, da je obutev ključnega pomena in treking čevlji to so. Čisto nekaj drugega je, ko si pravilno oblečen in obut za v hribe. Meni se zdi, da mi to še daje večjo motivacijo, ker smo pripravljeni, da preživimo dan, kjer bomo veliko hodili. Naši izleti so postali stalnica, izbiramo vedno bolj naporne poti, treking čevlji za celo družino se super odnesejo. Sama sicer ne prenesem visokih planinskih čevljev, prav zato so mi treking čevlji super. Ne vem zakaj ne, vendar ne počutim se dobro v tej obutvi. 

Z ženo se zavedava, da niso ravno časi, ko bi lahko na veliko zapravljali, zavedava pa se tudi, da otrokom morava nuditi izlete in druženje, da pa je pri tem pomembna obutev, pa nama je tudi jasno in treking čevlji to so. Naš korak je tako na izletih varen, mi pa uživamo v naravi v sak vikend. 

About Author