Nedeljski obhod po opravkih z uro Diesel

Obula sem sem natikače in nadela Diesel uro, se usedla v avto in odpeljala v mesto. Oblečena sem bila v čisto navadno trenirko in navadno majico. Bila je nedelja in prav nič kaj preveč se nisem obremenjevala. Morala sem do prijatelja, ki živi v mestu, da mu vrnem sup. Potrebovala sem dva v soboto, imela sem pa le enega. Prijateljica je želela na supanje, vendar ni imela svojega. 

Ko sem prišla do njega, je najprej delovalo, da ga ni doma. Kar mi je bilo skrajno čudno, saj sva bila dogovorjena ob tej uri. Sprva nisem vedela, kaj naj naredim, potem sem ga pa še enkrat poklicala in sem mi je oglasil. Bil je na drugem telefonu in se ni mogel oglasiti. Vstopila sem v stanovanje in v predsobi sezula natikače in opazila, da je moja Diesel ura rahlo umazana. Na hitro sem jo očistila. V njegovem stanovanju je še bolj vroče kakor v mojem. Še dobro, da sem imela čisto tanke hlače in majico brez naramnic. Sicer je zunaj tako vroče, da za kaj drugega zagotovo ni imeti na sebi. Morda kopalke, a žal le na plaži.

Nedeljski obhod po opravkih z uro Diesel

Ko sem spila kavo in predala sup sem obula nazaj natikače, pogledala na Diesel uro, ter odšla proti avtu. Vmes sem bila tako nerodna, da sem skoraj padla, ker sem se spotaknila z natikači v en kamenček. Ne vem, od kjer se je znašel, me je pa vsekakor zbudil. Morda celo bolje kakor kava, ki jo je skuhal prijatelj. Ko sem cela prispela do avtomobila, sem se spomnila, da moram še na bencinsko po sladoled, ker si je fant to želel in ga je zmanjkalo. 

Odpeljala sem se do prve bencinske in na srečo je bila to ta, ki je imela še največ izbire od vseh ostalih. Ko sem stopila iz avta, sem že naredila nekaj korakov, ko sem ugotovila, da sem bosa in da so moji natikači ostali v avtu, še dobro, da je Diesel ura pripeta na meni in nisem še nje kje pozabila. Takoj sem se obrnila, in odšla nazaj po natikače vmes in odložila Diesel uro za vsak slučaj.

About Author